3 Şubat 2012 Cuma

2011'de en çok ödül alan ajanslar ve reklamverenler

Ünlü The Gunn Report’tan ilham alarak hazırladığımız Türkiye’nin The Cat Report’unun bu yıl dördüncüsünü açıkladık. Amacımız ülkemizde gerçekleştirilen reklam yarışmalarında alınan ödülleri göz önünde bulundurarak reklam ajanslarının, medya planlama ajanslarının ve bu arada reklamverenlerin, pazarlama iletişimi alanındaki bir yıllık yaratıcı performansı hakkında genel bir fikir sunmak.

EN ÇOK ÖDÜL ALAN AJANSLAR/REKLAMVERENLER
Ajans yaratıcılık performansında TBWA İstanbul bu yıl da 25 ödülle birinci sırada yer alıyor. DDB&Co ise 18 ödülle ikinci sırada. İkinci sırayı paylaşan bir diğer ajans ise 18 ödülle Rabarba. Üçüncü sırada ise toplam 17 ödülle ülkemizin en yaratıcı ajanslarından biri olan MedinaTurgul DDB yer alıyor.

En çok ödül alan medya ajansları listesinin başında toplam 8 ödülle OMD yer alıyor. İkinci sırada 7 ödülle Mindshare, üçüncü sırada Media Cat Out of Home büyük ödülü de dahil toplam 5 ödülle Starcom yer alıyor.

The Cat Report’da 2011 en çok ödül alan reklamverenlerin başında Garanti Bankası var. İkinci sırada 8 ödülle IKEA, üçüncü sırada ise Frito Lay yer alıyor.

Listenin tamamını görmek istiyorsanız: http://www.mediacatonline.com/Home/YazarDetay?haberid=54259

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder