27 Ekim 2011 Perşembe

Coca-Cola Kutup Ayıları ve çevrelerini korumak amacıyla ikonik kırmızı kutuluranı değiştiriyor

Coca-Cola Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent 'Arctic Home' kampanyası çerçevesinde 1 Kasım'dan başlayarak 2012 Şubat başına kadar Coca-Cola'nın meşhur ikonik kırmızı kutularının değiştirileceğini açıkladı. psfk'nin haberine göre yeni kutuda kırmızı zemin yerine beyaz zeminde bir anne kutup ayısı ve iki yavrusu ile kırmızı Coca-Cola logosu yer alacak. Bu değişim WWF'in kutup ayılarını koruma çabalarına yardımcı olmak amacıyla başlatılan 'Arctic Home' kampanyasına dikkat çekmek amacıyla yapılıyor.
Muhtar Kent, 1922'den bu yana Coca-Cola'nın simgesi haline gelmiş, markanın en büyük değerlerinden biri olan, kutuların görsellerindeki değişikliği WWF ile işbirliklerindeki farkındalığı arttırmak amacıyla yaptıklarını açıkladı. Ve bu değişikliğin bu görkemli hayvanlar için olumlu bir fark yaratacağına inandıklarını belirtti.

Kutup ayıları daha önce sık sık Coca-Cola'nın reklam yıldızları olarak rol alıyorlardı. Şimdi ise marka 1.4 milyar beyaz kutunun kutup ayıları ve çevrelerini korumak için yardımcı olacağını umuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder